INFO | TEL +40 755 135 543 sau E-mail asociatiastarvivere@yahoo.com

Despre Festivalul VIVERE Music Revolution

Despre Festivalul STAR VIVERE Music Revolution

ASOCIAŢIA STAR VIVERE în parteneriat cu PRIMĂRIA ORADEA ŞI CONSILIUL JUDEŢEAN BIHOR , organizează în perioada 11-noiembrie - 12 noiembrie 2015 la Oradea, Festivalul Internațional de muzică pop - STAR VIVERE MUSIC REVOLUTION, adresat copiilor şi tinerilor pe următoarele categorii de vârstă: 4-7 ani; 8-10 ani; 11-13 ani şi 14-16,17+ si sectiunea grupuri.

Festivalul se doreşte a fi un eveniment de referinţă la nivelul Municipiului Oradea şi a judeţului Bihor având în vedere performanţele obţinute de grupul Vivere la nivel local,naţional şi internaţional.
Prin acest eveniment dorim să contribuim la ridicarea generală a nivelului de pregătire artistică, estetică şi culturala a tinerilor aducându-ne un potenţial aport la reprezentativitatea judeţului pe plan european prin calitatea organizării şi nivelul pregătirii artistice. Sperăm că odată cu iniţierea acestui eveniment de către Grupul Vivere să demonstrăm că Oradea are potenţial şi ca se poate înscrie cu succes pe harta oraşelor cu unul dintre cele mai importante festivaluri pentru tineri din Romania şi Europa. În acest moment Oradea nu are un eveniment de această anvergură dar copiii din Grupul Vivere prin performanţele lor obţinute la nivel naţional şi internaţional în cei 15 ani de prezenţă în festivaluri au reuşit să aducă Oradea pe cele mai importante scene din Romania şi nu numai.

 


Asociaţia Vivere funcţionează din 2007; Asociaţia Star Vivere funcţionează din 2014.

Grupul VIVERE a fost înfiinţat în anul 2000 fiind alcătuit din copii cu vârsta cuprinsă între 3 – 18 ani; toţi componenţii săi având aptitudini muzicale deosebite şi cu potenţial în dezvoltarea unei cariere în domeniul artistic. Din anul 2000 şi până în prezent componenta grupului a fost în continuă schimbare şi cu rezultate din ce în ce mai bune pe plan muzical naţional dar şi internaţional. Pe parcursul acestor 14 ani Grupul VIVERE a reuşit performanţe notabile pe plan individual prin soliştii concurenţi dar şi în diferite formule de grup.